Στο εστιατόριο Νοστιμιές του Karyatis Resort,
το εστιατόριο μας, μπορείτε να απολαύσετε τις
γευστικές δημιουργίες της ομάδας μας σε ένα
ζεστό περιβάλλον δίπλα στο τζάκι.
Η ποιοτική κουζίνα μας κάνει τις Νοστιμιές μία από τις καλύτερες επιλογές για εστιατόρια στα Τρίκαλα Κορινθίας. Επιλέξτε μέσα από μια ποικιλία αγνών και παραδοσιακών γεύσεων όπως, σπιτικές πίτες, φρέσκιες σαλάτες, ορεκτικά, πιάτα της ώρας καθώς και διαφορετικά κατά ημέρα μαγειρευτά φαγητά.
Από το πρωί για πρωινό και αργότερα για γεύμα και δείπνο, το εστιατόριο μας σας προσφέρει τις καλύτερες γεύσεις και την καλύτερη ποιότητα.

Γεύμα & Δείπνο

13.00' - 16.00' & 19.00' - 22.30'

Για το μεσημεριανό σας στο εστιατόριο μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακά φαγητά της Πελοποννήσου και γενικότερα της ελληνικής κουζίνας. Επιλέξτε τις γεύσεις που προτιμάτε ανάμεσα στις φρέσκες δημιουργίες μας και περάστε στιγμές χαλάρωσης με την παρέα ή την οικογένειά σας.
Για το βραδινό σας φαγητό οι κλασικές παραδοσιακές ελληνικές συνταγές είναι η καλύτερη επιλογή για μια όμορφη βραδιά στο εστιατόριο Νοστιμιές. Γευθείτε αυθεντικό ελληνικό φαγητό και συνοδεύστε το με ποιοτικό κρασί ή το ποτό της επιλογής σας. Το Karyatis Resort σας προσφέρει και την επιλογή του Μενού Δείπνου που περιλαμβάνει ορεκτικό ή σαλάτα, κυρίως και επιδόρπιο. Το Μενού Δείπνου μπορείτε να το κλείσετε κατά τη διάρκεια της κράτησής σας στο ξενοδοχείο.

Πρωινό

08.30' – 11.00'

Το πρωινό του Karyatis Resort περιλαμβάνει μία σειρά από χειροποίητα εδέσματα, με αγνά υλικά της Πελοποννήσου καθώς και κλασικές επιλογές πρωινού, ώστε να καλύψει όλες τις προτιμήσεις.


Ανακαλύψτε στο πρωινό μας σπιτικά προϊόντα, όπως μαρμελάδες, μέλι, κέϊκ, αυγά, φρούτα και διάφορες άλλες παραδοσιακές γεύσεις.

Book Now