Ξενοδοχείο

Karyatis Resort

Ποιότητα στη Φιλοξενία

Απολαύστε τη διαμονή σας σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, με προσεγμένα δωμάτια, μοναδική θέα στην Ορεινή Κορινθία και αυθεντική φιλοξενία.
Το ξενοδοχείο Karyatis Resort είναι η ιδανική επιλογή διαμονής είτε πρόκειται για ρομαντικές διακοπές για ζευγάρια στην Κορινθία, είτε αναζητάτε ξενοδοχείο για οικογένειες δίπλα στα Τρίκαλα Κορινθίας. Το Karyatis μπορεί να αποτελέσει το ορμητήριό σας για να ανακαλύψετε την ανεξερεύνητη Κορινθία, αλλά προσφέρει και όλες τις ανέσεις ώστε να απολαύσετε ήρεμη διαμονή στους χώρους του.

Διακριτική Πολυτέλεια

ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

Με τη μοναδική του θέση στην είσοδο της Καρυάς, στην Ορεινή Κορινθία, το ξενοδοχείο Καρυάτις είναι το ιδανικό ξενοδοχείο για απόδραση στη φύση, μακριά από την πίεση και τους ρυθμούς της πόλης.
Επιλέξτε το Karyatis Resort για τη διαμονή σας σε ένα πανέμορφο τοπίο και συνδυάστε τις διακοπές στη φύση με τις μοναδικές υπηρεσίες άνεσης του Karyatis. Απολαύστε το φαγητό σας στο εστιατόριο Νοστιμιές ή περάστε χαλαρωτικές στιγμές στο μπαρ και το καφενείο μας. Το ξενοδοχείο Καρυάτις στην Καρυά είναι το δικό σας ξενοδοχείο στην Ορεινή Κορινθία.
Book Now